O nama

Preduzeće “Damirex” d.o.o Zenica već je drugi vijek prisutno na prostorima BiH, gdje se iz obiteljskog poduzetništva razvilo u proizvodno prehrambenu industriju.

“Damirex” Zenica je stekao renome uglednog i pouzdanog poslovnog kolektiva. Kvalitet proizvoda je jedina smjernica u radu ovog preduzeća.

Naš cilj je ostvariti rast proizvodnje vrhunskih proizvoda, pa iz tog razloga pratimo moderne tehnološke procese i vršimo kontrolu kvaliteta proizvoda i sirovine.

Naša vizija je da očuvamo tradiciju kvaliteta, a time zadovoljimo potrebe tržišta i našim vjernim kupcima damo kvalitet kakav očekuju. Cilj nam je da naš brend bude prepoznatljiv kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Stvaranjem visokokvalitetnih proizvoda osvajamo povjerenje svojih klijenata i potrošača.

Svi naši proizvodi i poslovni procesi su utemeljeni na načelima upravljanja kvalitetom, a naše glavno usmjerenje je zadovoljstvo klijenata i potrošača te kvalitet naših proizvoda potvrđuju certifikati ISO 9001:2000 i HACCP Codex Alimentarius, te na taj način svojim potrošačima nudi ispravan i zdrav proizvod.

“Damirex” d.o.o Zenica se bavi proizvodnjom kocke šećer pod brendom ”DEDO”, proizvodnjom  šećer srce pod brendom “BONIA”, proizvodnjom kocke šećer “OLD WORLD”.

Svi navedeni brendovi  su  plasirani na cijeloj teritoriji BiH u svim renomiranim shoping centrima kao i ostalim prodajnim objektima, a takođe i na tržištu  SAD, KANADE, ŠVEDSKE, AUSTRIJE, HRVATSKE, AUSTRALIJE, AUSTRIJE,……

Vizija i izazov firme “DAMIREX” d.o.o Zenica je da njeguje tradiciju, da osvoji nova tržišta, da svojim brendovima pronađe put do potrošaća širom svijeta, da prepozna potrebe kupaca  te da ostvari partnerske odnose sa svojim kupcima.

 

SA  DEDO  KOCKOM  SVE  JE  SLADJE”

 

Naše prednosti

  • Ugledan i pouzdan poslovni kolektiv

 

  • Kvalitet proizvoda.

 

  • Kontrola kvaliteta proizvoda i sirovine.

 

  • Certifikati ISO 9001:2000 i HACCP Codex Alimentarius

 

  • Radimo sve kako bi naši kupci bili zadovoljni